Certificacions

El nostre fidel compromís amb la seguretat alimentària i amb un control exhaustiu de tota l’operativa de l’organització ens ha permès l’obtenció de diferents certificacions que garanteixen la qualitat dels nostres productes i de tots els processos que desenvolupem.

Per a això nostre departament de qualitat efectua rigorosos controls en la recepció de mercaderies i en les expedicions cap als nostres clients, oferint sempre un servei de cooperació per al coneixement i especificacions del producte. D’igual forma revisa periòdicament el compliment de les normes operatives dins l’organització.

 

La qualitat i seguretat alimentària dels nostres productes és un requisit indispensable que ens obliga a supervisar també als nostres proveïdors, visitem periòdicament les seves instal·lacions, validem les certificacions de la seva organització i duem a terme un procés d’homologació que acrediti el degut compliment dels nostres estàndards.

ifs

Certificat internacional IFS Cash& Carry/wholesale (Nivell Avançat).

Norma de referència internacional per a auditories de qualitat i seguretat alimentària de productes alimentaris. S’aplica a totes les etapes de la cadena alimentària i certifica l’avaluació dels sistemes de tota l’organització amb un enfocament uniforme i global.

 

Supervisa àrees com la responsabilitat directiva, sistema de gestió de qualitat, gestió de recursos, planificació i procés de producció, traçabilitat, gestió d’alarmes en seguretat alimentària, pla de millores, etc…Norma que ens acredita com una organització responsable en la distribució i comercialització del producte hortofructícola.

CCPAE

Certificat d’Operador i Envasador de producte ecològic pel CCPAE.

Responent al nostre compromís amb l’atenció del medi ambient comptem amb productes ecològics que provenen de l’agricultura ecològica, és a dir, una agricultura lliure de substàncies químiques de síntesi (pesticides, fertilitzants o medicaments). Les fruites i hortalisses es produeixen respectant el ritme de creixement natural i es cultiven sense addicionar substàncies ni additius artificials.

 

Aquesta certificació s’acredita mitjançant el segell i codi numèric de l’organisme de control CCPAE i amb el logotip europeu (Eurofulla).

herbert

Certificat “Potato Handiling System” d’Herbert Engineering®.

Les nostres instal·lacions de processat de patates i cebes van anar les primeres d’Espanya el 1995 a obtenir el certificat “Potato Handiling System”d’Herbert Engineering®que garanteix que les patates no pateixen danys en tot el procés de rentat, envasament i packaging, permetent que la seva qualitat i durabilitat siguin òptimes.

cincoaldia

Membres de l’organització cinc al dia.

Compromesos amb la difusió dels beneficis del consum de fruites i Hortalisses som membres de l’Organització 5 al dia. Encarregada de fomentar el consum diari d’aquests productes en la població en general i especialment en els nens i joves.

 

Aquesta associació promou la millora dels hàbits alimentaris saludables en la nostra societat. El seu nom es basa en la ració mínima de consum diari de fruites i hortalisses fresques recomanada per la comunitat científica i mèdica en una dieta saludable.

 

Aquest missatge el duu a terme a través de campanyes de sensibilització en col·legis i mitjans de comunicació.

fairtrade

Certificació  FairTrade.

De la nostra Responsabilitat Social Corporativa neix la iniciativa de promoure el Comerç Justo Fairtrade, es basa en el comerç de cooperació entre productors, distribuïdors i consumidors. Ofereix a productors locals de països en via de desenvolupament un tracte més just i condicions comercials més profitosos que puguin millorar el desenvolupament econòmic, social i mediambiental a llarg termini del seu negoci i de la seva comunitat.

rainforest

Certificat Rainforest.

Els productes que exhibeixen el segell s’originen en finques o boscos certificats Rainforest Alliance. Aquestes finques o boscos són administrats d’acord amb rigorosos criteris ambientals, socials i econòmics dissenyats per conservar la vida silvestre, protegir els sòls i les vies aquàtiques, assegurar el benestar dels treballadors, les seves famílies i les comunitats locals, així com millorar els mitjans de vida per aconseguir la veritable sostenibilitat a llarg termini.

ecoembes

Membres de l’organització Ecoembes.

Contribuïm amb aquesta organització cuida del medi ambient a través del reciclatge i l’ecodisseny dels envasos a Espanya. Fan possible que els envasos de plàstic, cartró i paper puguin tenir una segona vida.

 

A través de la seva activitat, cerquen assegurar el desenvolupament sostenible en els temes relatius a residus d’envasos i els seus tractaments a mitjà i llarg termini davant les demandes actuals i futures de la societat.