CERTIFICATS EN LA INTERNACIONAL IFS CASH& CARRY / WHOLESALE

CERTIFICATS EN LA INTERNACIONAL IFS CASH& CARRY / WHOLESALE

L’any 2009 la nostra empresa es va auditar per primera vegada aquest certificat IFS al nostre centre magatzem i envasat de Barcelona (Zona Franca). I des de llavors ha renovat cada any aquesta certificació amb una molt alta qualificació (Hight Level).

Posteriorment hem obtingut també la certificació per a la nostra planta de Sevilla (Dos Hermanas) i al novembre 2022 acreditarem el nostre magatzem de maduració i confecció ubicat a Tenerife (Granadilla-Casablanca).

El nostre objectiu és que per a l’any 2025 és que tots els magatzems i plataformes de Fernández comptin amb el certificat IFS.

La IFS és una norma de referència internacional per a auditories de qualitat i seguretat alimentària de productes alimentaris. S’aplica a totes les etapes de la cadena alimentària i certifica l’avaluació dels sistemes de tota l’organització amb un enfocament uniforme i global.

Amb aquesta auditoria se supervisen àrees com la responsabilitat directiva, el sistema de gestió de qualitat, la gestió de recursos, la planificació i el procés de producció, la traçabilitat, la gestió d’alarmes en seguretat alimentària, el pla de millores, etc.

Una norma internacional que ens acredita com una organització responsable que vetlla per la qualitat dels seus processos i productes en la distribució i comercialització hortofructícola.