CHEP ENS CONCEDEIX UN CERTIFICAT DE SOSTENIBILITAT

CHEP ENS CONCEDEIX UN CERTIFICAT DE SOSTENIBILITAT

Recentment vam rebre de part de l’empresa CHEP, el certificat de sostenibilitat per la seva contribució a la protecció del medi ambient i a la promoció d’un model logístic sostenible.

Aquest certificat confirma l’aposta de FERNÁNDEZ per la sostenibilitat, ja que el sistema Pooling de CHEP es basa en que tots els palets es reparen, reutilitzen i comparteixen de manera sostenible, el que ajuda a reduir les emissions i estalviar en recursos naturals.

Tota la fusta utilitzada prové de boscos certificats com sostenibles. La qualitat dels palets de CHEP és tan alta que la seva durabilitat pot ser de fins a 10 vegades més que els equivalents en blanc, a més el 100% dels palets són reciclats en finalitzar la seva vida útil, de manera que no es malgasta res.

Aquest sistema suposa un estalvi de costos i l’optimització dels processos logístics al mateix temps que contribueix a la reducció de les emissions de carboni, de l’ús de recursos naturals i de la producció de residus.
L’eficiència de la seva xarxa de transport fa que es produeixin menys emissions, ja que les distàncies són més curtes.

Amb aquest acord, FERNÁNDEZ ha aconseguit reduir en un 56% les seves emissions de CO2, així com la reducció de fusta en un 72% i residus en un 77%.

Descarrega el següent pdf per veure l’informe de sostenibilitat complet: