Info Clients

Donar el millor servei als nostres clients ha estat sempre una de les nostres prioritats. Hem crescut en la mesura que cobríem la demanda dels nostres clients, ampliant la gamma de producte, sent competitius i creant valor en el servei.

L’evolució del sector ha anat configurant el nostre paper en la distribució majorista oferint alternatives en la relació comercial. Avui dia prestem una atenció personalitzada per a cada perfil de client amb què treballem. De manera presencial atenem a clients detallistes que compren en els mercats centrals on estem presents. Des del nostre departament d’atenció a majoristes utilitzem mitjans digitals que fan possible les expedicions cap a unes altres zones geogràfiques. Per a l’atenció al perfil retail oferim el servei del nostre departament especialitzat on donem resposta a totes les necessitats operatives que es requereix.

+ Ampliar informació

Amb el temps hem anat dotant a l’organització amb tots els recursos necessaris que garanteixin un servei de qualitat. Comptem amb les millors instal•lacions per a la correcta conservació dels nostres productes. Fem estrictes controls de qualitat en la recepció de la mercaderia procedent dels nostres proveïdors i en l’expedició cap als nostres clients, sempre amb un registre detallat per a la traçabilitat del producte.

 

Hem desenvolupat la confecció d’una àmplia gamma de formats per adaptar el producte a les necessitats del client: flowpack, safates, cistells, terrines, etc; amb l’adaptabilitat de treballar amb marques pròpies o dels nostres clients.

 

Per donar major servei als clients col•laborem amb ells gestionant accions i projectes promocionals que ajuden a potenciar la venda dels productes i les marques que representem.

 

Finalment destacar el fidel compromís de l’organització a seguir millorant i oferint un servei de qualitat que constitueixi una relació comercial basada en la satisfacció i en la confiança dels nostres clients.

T’agradaria conèixer en detall la nostra oferta de producte?

Si ets majorista o representes una cadena de supermercats contacta a través del següent correu i atendrem la teva sol•licitud.

comercial@grupofernandez.es

Si vols comprar per a una fruiteria o per al servei a la restauració contacta amb nosaltres en els nostres punts de venda.

Barcelona, pavelló B

Barcelona, pavelló E

Barcelona, pavelló F

Mercat central de Lleida

Mercat del Camp

Mercavallès

Magatzem Alacant

Mercatenerife

Mercat d’Oriola

Mercamadrid

Vols promocionar els nostres productes en el teu establiment?

Promocions en mercats majoristes
Promocions en fruiteries
Promocions en supermercats

Algunes de les marques que fan promocions amb la nostra col·laboració:
F.lliOrsero | Marlene | Zespri | Pink Lady | Blue Whale | Kanzi | Cuqui

Si t’agradaria promocionar alguna de les marques que distribuïm contacta amb nosaltres.

marketing@grupofernandez.es

Vols rebre elements promocionals per decorar la teva botiga?

Col·laborem amb les millors marques per a la difusió de material promocional que t’ajudaran a destacar el producte en el teu establiment. Si vols rebre informació sobre quins materials promocionals podem enviar-te per decorar el teu punt de venda contacta amb nosaltres.

marketing@grupofernandez.es

Vols rebre les nostres notificacions de nous productes i inicis de temporada/campanya?

Regularment enviem als clients que el volen un correu informatiu amb els productes que comencen de temporada i/o les novetats que es presenten en el mercat. Si vols apuntar-te i rebre aquestes informacions només has de dir-nos-ho

marketing@grupofernandez.es