CONVENCIÓ D’EMPRESA 2019

CONVENCIÓ D’EMPRESA 2019

Com cada any Hnos. Fernández va celebrar la seva Convenció d’Empresa; una jornada on es reuneix tot l’equip directiu, l’equip comercial, el departament de màrqueting i comandaments intermedis de l’organització.

Aquest any l’acte va comptar amb la cúpula directiva de Grupo Orsero, els convidats van fer una presentació general del grup i van explicar a tot l’equip de Fernández algunes fites rellevants de la companyia en tots els països on opera.

En l’acte es van presentar els resultats de l’exercici anterior, es va fer una valoració des de diferents visions i es van marcar els objectius per al 2019 en base a les línies estratègiques de l’equip comercial.

Cadascun dels Product Managers fa una exposició on resumeixen les parts mes importants de l’exercici complert i projecta l’estratègia per a la següent campanya.

És una jornada que serveix per reafirmar i consolidar els nostres valors i principis com a organització, destacant la importància d’operar com un veritable equip.

La convenció es va clausurar amb un dinar amb tots els assistents. Un any més celebrem tots junts la consecució dels objectius marcats per al 2018 i treballem estretament per assolir els reptes d’aquest nou any 2019.