Delegacions

La companyia s’estructura en plataformes d’emmagatzematge, maduració i confecció, i una xarxa de punts de venda en els principals mercats centrals d’alimentació del territori espanyol.

Des de les plataformes l’empresa serveix a supermercats, a uns altres majoristes de tot Espanya, a l’exportació i a tota la seva xarxa de punts de venda en els Mercats Centrals. Des dels punts de venda en els mercats centrals l’empresa serveix al client detallista de botiga tradicional, canal HORECA i exportació.

8

Plataformes logístiques.

40

Parades en mercats centrals.

45000

m² d'instalacions.

9000

Palets de capacitat frigorífica.

BARCELONA

Barcelona i Sabadell

MERCABARNA

Plataforma i oficina central

Aquesta Plataforma és la oficina central de l’empresa.
Plataforma amb cambres de maduració per a plàtans, bananes i fruita tropical.
Compta amb línia de confecció de packaging per a plàtan i banana.
Alberga una planta de processat i envasament de patates i cebes. Des d’aquesta instal·lació se subministra producte als punts de venda de Mercabarna i a la resta de delegacions de la companyia, també serveix a supermercats i majoristes nacionals.

ZONA FRANCA

Plataforma

Aquesta plataforma actua com a central d’emmagatzematge i logística del producte internacional i nacional de gran volum. Des d’aquí es distribueix a delegacions, supermercats, majoristes i a l’exportació.
Aquesta plataforma també compta amb una planta de confecció de packaging per al servei a supermercats i a uns altres majoristes.
Disposa d’un total de 9.000 m² d’instal·lacions refrigerades per a la perfecta conservació del producte.

MERCABARNA

14 Parades

Distribuïts en els Pavellons B, E i F. Parades climatitzades per a l’atenció a clients de tot Catalunya i per a agents d’exportació, es comercialitza tota la gamma de producte de l’empresa.

BIOMARKET

3 Parades

Dins del biomarket Fernández compta amb 3 parades de venta I amplies instal·lacions per a la venta majorista nacional I la exportació.

MERCAVALLÈS

2 Parades

Parades climatitzades per a l’atenció a detallistes i altres majoristes. Es comercialitza tota la gamma de producte de l’empresa i altres referències que provenen de Mercabarna.

LLEIDA

Lleida

MERCAT CENTRAL DE LLEIDA

Plataforma

Plataforma amb cambres de maduració i conservació.
Disposa d’una zona confecció de packaging per al servei a supermercats.
Ofereix el servei d’estocatge per als llocs del mercat.

MERCAT CENTRAL DE LLEIDA

3 Parades

Parades climatitzades per a l’atenció a detallistes i altres majoristes. Es comercialitza tota la gamma de producte de l’empresa.

TARRAGONA

Tarragona

MERCAT DEL CAMP

5 Parades

Parades per a l’atenció a detallistes i altres majoristes, es comercialitza tota la gamma de producte de l’empresa. Estan dotats amb cambres de maduració.

MADRID

Madrid

MERCAMADRID

Plataforma

Plataforma logística d’emmagatzematge i conservació. Des d’aquí se subministra a les parades del mercat, majoristes i supermercats.

MERCAMADRID

5 Parades

Parades climatitzades per a l’atenció a detallistes i a uns altres majoristes. Es comercialitza tota la gamma de productes de l’empresa.

ALACANT

Alacant

Cox

Plataforma

Plataforma amb cambres de maduració per a plàtans i bananes.
Plataforma logística d’emmagatzematge i conservació per a tota la gamma de producte de l’empresa.
Compta amb línia de confecció de packaging per a plàtan i banana.
Atén a detallistes, majoristes i supermercats.

Mercat d’Oriola

2 Parades

Parades climatitzades per a l’atenció a detallistes. Es comercialitza tota la gamma de productes de l’empresa.

TENERIFE

Tenerife

GRANADILLA

Plataforma

Una plataforma de maduració, emmagatzematge i confecció per a plàtans i altres productes.

MERCATENERIFE

4 Parades

Parades climatitzades per a l’atenció a detallistes i altres majoristes. Es comercialitza tota la gamma de productes de l’empresa.

SEVILLA

Sevilla

DOS HERMANAS

Plataforma

Magatzem ubicat al Polígon La Isla, de 6. 270m2, amb 11 molls i amb capacitat frigorífica per a 750 palets. Actua de plataforma de distribució per a la GDO i majoristes de la zona del Sud d’Andalusia.

MERCASEVILLA

Magatzem especial plàtans

Magatzem de 2.000m2 d’instal·lacións especialitzat en la maduració, conservació i confecció de plàtans amb capacitat per 400 palets.

MERCASEVILLA

2 Parades

Parades climatitzades per a l’atenció a detallistes i altres majoristes. Es comercialitza tota la gamma de productes de l’empresa.