Productes ecològics i Biomarket

Responent al nostre compromís amb l’atenció del medi ambient i la salut dels consumidors, comptem amb la certificació d’Operador i Envasador de Producte Ecològic pel CCPAE.

Comercialitzem productes ecològics que provenen de l’agricultura ecològica, és a dir, una agricultura lliure de substàncies químiques de síntesi (pesticides, fertilitzants, etc.). Les fruites i hortalisses es produeixen respectant el ritme de creixement natural i es cultiven sense addicionar substàncies ni additius artificials.

Aquesta certificació s’acredita mitjançant el segell i codi numèric de l’organisme de control CCPAE i amb el logotip europeu (Eurofulla).

En la nostra gamma de productes amb certificat ecològic trobem Plàtans de les Canàries, Kiwis, Pomes, Bananes, Peres, Tomàquets, Cocos, etc. La nostra voluntat és ampliar aquesta gamma de producte col·laborant amb nous agricultors de producció ecològica, d’aquesta manera ampliem el servei per a tots els nostres clients que fomentin la comercialització d’aquests productes.

Si vols informació sobre els nostres productes o ets un productor ecólogico pots escriure a: bio@grupofernandez.es

Fernández al biomarket

El biomarket és el mercat majorista de productes ecològics més gran d’Europa, que es troba ubicat al recinte de mercabarna (Barcelona). La nostra presència en el biomarket és una aposta per un projecte d’impuls al producte Bio que considerem una línia de negoci a potenciar. Estem convençuts que contribueix a el desenvolupament sostenible de l’agricultura i a la defensa el medi ambient en general, a més d’aportar una alimentació saludable als consumidors. Dins del biomarket Fernández disposa de 3 parades de venda i àmplies instal·lacions, amb això comptem amb dos canals de negoci de productes bio, d’una banda, amb la venda majorista i, de l’altra, com a magatzem d’exportació. Des d’aquesta forma servim productes ecològics a tot el territori nacional així com exportacions a clients del mercat Europeu.

Som distribuïdors de les principals marques BIO:

naturally_bio
logosin FONDO