Marques

Confiem en el valor distintiu dels productes que comercialitzem. Les marques representen l’exclusivitat d’un model de treball en què cada proveïdor identifica els seus productes aportant-li el valor afegit que vol transmetre: una bona qualitat, frescor, origen, continuïtat, etc.

Amb aquesta intenció nosaltres creem la nostra gamma de marques pròpies. Diferents marques que acompanyen una part dels nostres productes en què hem volgut cercar una homogeneïtzació de qualitat i gamma. Amb les nostres marques aconseguim identificar un estàndard de qualitat que garanteixi als nostres clients un subministrament continuat d’un mateix producte però de diferents procedències.

 

Darrere de cadascuna d’aquestes marques hi ha uns paràmetres de certificació que validen la selecció de cada producte. Al seu torn, cada marca representa uns valors diferenciadors.

 

Les nostres marques estan presents en multitud de formats de packaging com són les caixes, stikers, safates, maies, cistells, etc. En definitiva, multitud de suports que promocionen una qualitat de servei.

Orsero és la nostra marca extra premium, la seva imatge representa la cadena de subministrament des de la producció fins al consumidor. Respon a la serietat d’un treball de coordinació internacional per subministrar els nostres productes des de totes les parts de món.

Sota la marca Orsero es troben una àmplia gamma de productes en què la firma es compromet a garantir sempre la qualitat: bananes, pinyes, pomes, melons, síndries, alvocats, mangos, kiwis, gingebre, etc.

La marca Cuqui manté un estil fresc, colors cridaners i icones florals. Cerca transmetre proximitat i naturalitat, a la vegada que confiança i continuïtat. El principal producte que vesteix aquesta marca és el Plàtan de Canàries, amb això hem volgut transmetre l’estreta relació que té la nostra empresa amb el principal producte que comercialitzem.

La gamma Cuqui també es complementa amb altres productes com patates, cebes, cítrics, alvocats, mangos, papayas, etc.

Cuqui BIO és la nostra marca per vestir els productes que comercialitzem de producció ecològica.

Amb ella distribuïm fruites i verdures de temporada cultivades de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient. En els processos de cultiu no s’han afegit pesticides ni tractaments de síntesi química i no contenen organismes modificats genèticament.

La marca SABROSA és fruit de la nostra experiència en l’àmbit del processat i embutxacat de patates. Como diu el seu eslògan “Del camp a la seva taula”, treballem perquè les patates SABROSA arribin sempre a les llars en condicions òptimes de conservació per al seu consum.

La marca SABROSA manté un caràcter rústic i artesà, en sintonia amb un treball de control i atenció per a la producció, conservació i embutxacat de les nostres patates. Sempre vetllant per la millor qualitat i propietats per a la cuina.

La marca BONGUST és sinònim de qualitat seleccionada. BONGUST és la traducció al català de Bon Gust. Ofereix rigor a la feina de confecció amb el principal objectiu de servir un producte amb garantia de gust i perfecta conservació.

Sota aquesta marca podem trobar multitud de productes: cítrics, síndries, melons, cocos, gingebre, mongetes, pebrot padró, etc. Podem dir que BONGUST s’ha consolidat en el mercat com una marca que ofereix màxima confiança als nostres clients.

Campera és una marca destinada a una qualitat econòmica, on els estàndards de selecció s’adeqüen més a un producte confeccionat directament del camp. Amb CAMPERA confeccionem multitud de productes que resulten molt competitius en el mercat.

Altres marques distribuïdes

A més de les nostres marques, actuem com a distribuïdors de grans marques reconegudes internacionalment com són: