Enciam

Enciam

Els enciams tenen infinitat de formes, textures i gustos. A Espanya les varietats més comercialitzades són la Romana, Iceberg, Escarola, Trocadero, Batavia, Lollo Rosa, Full de Roure, etc.

 

Oferim una extensa gamma d’enciams durant tot l’any, principalment de producció nacional.

Característiques:

Els enciams pertanyen a la família de les asteráceas. Tenen una forma arrodonida o allargada, coberta per fulls sobreposats, unes damunt d’unes altres, que protegeixen als cabdells. Els fulls tenen un gust suau, fresc i agradable mentre que els cabdells tenen un gust més intens i amarg.

Varietats més comunes:

Escarola, Iceberg, Lollo Rosa, Cabdell, Meravella, Romana, Trocadero, Radicchio, BabyLeaf, Full de Roure, Arrissada, Ratini, Batavia.

Tª òptima de conservació:

1-2º C.

Orígens:

Espanya, Bèlgica, Holanda.

Calendari de temporades:

gen

N/I

feb

N/I

març

N/I

abr

N

maig

N

juny

N

jul

N/I

ago

N/I

set

N/I

oct

N/I

nov

N/I

des

N/I

Nacional: N | Importació: I | Nacional/Importació: N/I

Productes per categoria:

ANTERIOR

Llimona

SEGÜENT

Mandarina

Category
VERDURES