Patata

Patata

La patata és un tubercle que té els seus orígens a Amèrica del Sud, arribant a Europa a partir del descobriment i colonització d’Amèrica, convertint-se avui en un dels aliments de major consum, juntament amb l’arròs i el blat de moro.

 

Són milers les varietats consumibles però són més apreciades aquelles que són de forma oblonga, de pell neta i color de la carn blanca o groc clar.

 

Per la seva gran diversitat varietal, diferents orígens i la seva bona conservació, està disponible durant tot l’any. Les varietats més comunes que comercialitzem són Monalisa, Agata, Caesar, Agra i Rudolph, etc.

 

En la nostra planta d’envasament a Barcelona confeccionem la patata en múltiples formats, malles, sac de paper, caixes de cartró, etc; i diferents pesades unificades, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, etc. Tot això amb marques pròpies o marques que els nostres clients sol·liciten.

 

Comptem amb un espai per emmagatzemar fins a 1.500 tones de patates i la nostra capacitat de producció pot assolir les 150 tones al dia.

Característiques:

La patata és un tubercle pertanyent a la família de les solanàcies. La seva forma allargada i corbada presenta una pell dura i fina que conté en el seu interior una carn groguenca de gust dolçàs. La patata és un aliment molt ric en hidrats de carboni, proteïnes, vitamines i minerals com magnesi, calci i llumí. Com propietats destaquen la capacitat d’afavorir el somni, alleujar la tos i el seu efecte antiinflamatori, entre d’altres.

Varietats més comunes:

Ágata, Monalisa, Xarxa Pontiac, Soprano, Lliberta, Kennebec.

Tª òptima de conservació:

Llarga conservació: 4-8ºC. Primerenca: 10-12ºC.

Orígens:

Espanya, França, Anglaterra i Israel.

Calendari de temporades:

gen

I

feb

I

març

I

abr

I

maig

I

juny

N

jul

N

ago

N

set

I

oct

I

nov

I

des

I

Nacional: N | Importació: I | Nacional/Importació: N/I

Productes per categoria:

ANTERIOR

Tomàquet

SEGÜENT

Pera

Category
VERDURES