Pera

Pera

La pera és un producte disponible tot l’any a causa de que es produeix en diferents regions del món, tant en l’hemisferi nord com en l’hemisferi sud, amb un ampli catàleg de varietats.

 

Podem classificar-les en peres d’estiu i peres d’hivern en funció de l’època de consum, tècnicament parlant es distingeix pels requeriments de fred per a la seva maduració.

 

Comercialitzem un volum anual aproximat de 4.000 t. La principal varietat d’hivern és la pera Conferència, també trobem Williams, Packams i Xarxa Barlett; pera Ercolini i Blanquilla en varietats d’estiu.

Característiques:

La pera és un fruit de llavor que pertany a la família de les rosàcies. Sota la seva estructura cònica es troba una carn blanca rica en ensucris, exquisida, sucosa i abundant en vitamines A, B i C.

Varietats més comunes:

Conferència, Blanquilla, Castells, Comice, Ercolini, Coscia, Packhams, Williams, Xarxa Barlett, Llimonera i Pera de Sant Joan.

Tª òptima de conservació:

0-2ºC.

Orígens:

Espanya, Bèlgica, Xile, l’Argentina.

Calendari de temporades:

gen

N

feb

I

març

I

abr

I

maig

I

juny

N/I

jul

N/I

ago

N/I

set

N/I

oct

N/I

nov

N/I

des

N/I

Nacional: N | Importació: I | Nacional/Importació: N/I

Productes per categoria:

ANTERIOR

Patata

SEGÜENT

Pruna

Category
ALTRES FRUITES