PRESENTEM LA NOSTRA NOVA IMATGE CORPORATIVA A FRUIT ATTRACTION 2017

PRESENTEM LA NOSTRA NOVA IMATGE CORPORATIVA A FRUIT ATTRACTION 2017

Fruit Attraction és la fira nacional de referència del sector de fruites i hortalisses. Es celebra anualment i aquest any tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 d’octubre de 2017 al recinte firal d’IFEMA a Madrid.

Amb motiu de la recent operació d’integració de Hermanos Fernández López dins del Grup Orsero ens presentem a la fira amb un stand únic, on visitants i col·laboradors coneixeran de primera mà les oportunitats que ofereix aquesta important unió.

Hem volgut utilitzar aquest punt de trobada internacional per presentar la nostra nova imatge corporativa. Després de 40 anys d’història de la nostra empresa i amb la projecció que suposa la integració dins del Grup Orsero, renovem la nostra imatge amb l’objectiu de transmetre tot el camí recorregut i la nostra visió de futur per a aquesta nova etapa que comença. Estem entusiasmats amb aquest nou projecte i hem volgut compartir-lo amb tots els assistents. Per això comptem amb un estand molt ampli i lluminós, completament decorat amb els elements gràfics que conformen la nostra renovada imatge. Un entorn ideal i confortable amb el que rebre, un any més, a visitants, col·laboradors, clients i proveïdors.

La fira Fruit Attraction s’ha consolidat com una fira de referència internacional, especialment en l’àmbit europeu. Compta amb la participació de més de 1.200 empreses expositores d’uns 40 països i més de 55.000 professionals, també tenen presència les principals comunitats autònomes molt vinculades al sector. La mostra reuneix a Madrid representants del sector hortofrutícola, comerç majorista i minorista, cadenes de distribució, hosteleria, importadors i exportadors.

 

 

Vine a visitar-nos, t’esperem en el nostre estand! Pavelló 10,núm. 10F10.

Més informació de la fira en: http://www.ifema.es/fruitattraction_01/