Info Proveïdors

Som una de les millors plataformes de distribució majorista per al mercat espanyol. Amb més de 5.000 clients servim a tots els perfils del sector detallista, supermercats, cadenes de fruiteries, hostaleria i restauració. Distribuïm a més a una important cartera de majoristes que operen en àrees on no estem presents.

La nostra visió és convertir-nos en una perfecta xarxa de distribució i difusió per als productes que els nostres proveïdors ens consignen. De manera coordinada establim l’estratègia de comercialització que millor s’adapta a la gamma de producte, mantenim una comunicació constant sobre el resultat de la gestió en pro d’aconseguir els millors objectius per a la campanya.

+ Ampliar informació

Amb més de 40.000 m2 d’instal·lacions i un equip de 740 persones ens posem al servei de proveïdors i clients connectant les necessitats d’uns i d’altres. Dotem a la distribució i al producte del valor afegit que requereix per fer més eficient la seva distribució, la millor conservació, estrictes controls de qualitat, nous formats de comercialització i la millor resposta de tots els professionals que treballen amb nosaltres.

 

Els nostres departaments comercials i de màrqueting elaboren plans de difusió que posicionen les marques dels nostres proveïdors en el nivell requerit. Es planifiquen accions promocionals en els punts de venda per generar notorietat del producte, accions de degustació, accions informatives de campanyes publicitàries, suport publicitari en ofertes, entrega d’obsequis, etc. En definitiva l’elaboració, supervisió i execució d’un pla de màrqueting per a cada producte seleccionat.

 

40 anys d’experiència fan de la nostra organització el millor soci de confiança amb què poden comptar proveïdors nacionals i internacionals del sector hortofructícola que vulguin una eficaç implantació dels seus productes en tot el mercat espanyol.

Estàs interessat en què distribuïm els teus productes?

A través de l’adreça següent de correu pots posar-te en contacte amb nosaltres per exposar de manera resumida una breu descripció de la teva organització i la persona de contacte a qui hem d’adreçar-nos per explorar diferents opcions de col·laboració.

comercial@grupofernandez.es

Vols conèixer més sobre la nostra col•laboració en plans de màrqueting per als teus productes?

De manera coordinada amb els nostres proveïdors establim els objectius de màrqueting per a la seva marca o productes, elaborem el pla d’accions que millor s’adapti a aquests objectius i supervisem l’execució d’aquestes accions. Finalment fem una valoració conjunta de les diferents campanyes que duem a terme. Si vols saber més escriu a:

marketing@grupofernandez.es

Homologació de proveïdors

Acreditem als nostres proveïdors amb un procés d’homologació en matèria de seguretat alimentària, qualitat del producte i compliment de la legalitat. Per conèixer més a fons aquest procés d’homologació escriu a:

calidad@grupofernandez.es

Homologació de proveïdors per envasar amb les nostres marques

Qualsevol proveïdor que vulgui envasar el seu producte en les nostres marques ha de passar per un segon procés d’homologació de marca que té com a finalitat vetllar per la qualitat de tots els productes. Per a això és necessari complir amb uns requisits concrets i comptar amb els controls de qualitat adequats als nostres estàndards. Per conèixer més a fons aquest procés d’homologació escriu a:

calidad@grupofernandez.es