SOM PATROCINADORS DE LA 3A CURSA DE MERCABARNA

SOM PATROCINADORS DE LA 3A CURSA DE MERCABARNA

Diumenge 8 d’octubre d’aquest mateix any Mercabarna obre les seves portes als runners per donar lloc a la 3a Carrera de Mercabarna, una jornada esportiva per gaudir en família.

Un any més som patrocinadors d’aquesta carrera obsequiant amb dues peces de fruita a la bossa de cada corredor: una pinya extra Premium F.lli Orsero i una poma NOVABLUE de la firma BlueWhale. A més els 2000 corredors rebran de regal un pràctic cinturó qualsevol gentilesa de NOVABLUE.

El recorregut de la carrera circula per les instal·lacions de Mercabarna. Al seu pas pels pavellons de fruita i verdura els corredors poden veure els nostres llocs de venta oberts. Excepcionalment aquest Diumenge i amb motiu de l’esdeveniment s’exposa el producte amb la finalitat de donar color a la carrera i que els assistents puguin tenir en compte l’àmplia gamma de productes frescos que s’ofereix a Mercabarna.

Aquesta cursa es concep com una festa solidària, aquest any concretament dona suport a la campanya del Fundació Arrels que des de fa trenta anys atén a persones sense sostre a Barcelona.

A més de la carrera de 5 Km i 10 Km hi ha activitats infantils i un dinar popular per a tots els corredors i famílies com a tancament final d’aquesta jornada festiva. Estimem un total de més de 4.000 assistents.

Més informació sobre la cursa Mercabarna en: http://www.cursamercabarna.cat/es/