FERNÁNDEZ COL·LABORA AMB UN PROJECTE DE MODA

FERNÁNDEZ COL·LABORA AMB UN PROJECTE DE MODA

El passat mes de Juny la nostra empresa va realitzar una col·laboració amb una María Odrizola, una estudiant de disseny y moda en procés de acabar el seu projecte final de carrera.

Ens va demanar col·laboració perquè el seu projecte consistia en el disseny i confecció de diferents peces i accessoris per confeccionar una col·lecció de moda creada per ella i per la nostra part vam poder aportar diferents materials, com les malles de mongeta i ceba que utilitzem per al envasat dels nostres productes. Aquests materials es van utilitzar en diferents colors i en conjunt amb altres tipus de textures van formar peces de estil molt colorit i atrevit.
A més la sessió fotogràfica per aquest projecte es va realitzar en les nostres pròpies instal·lacions i magatzems per poder aconseguir un estil industrial que encaixés amb la idea de la dissenyadora.

Aquest projecte ens mostra que materials com els que solem treballar en les nostres línies de envasat poden tenir una utilitat diferent i original, com en aquest cas que han servit per a la confecció de una original col·lecció de moda.

Direcció y diseño: María Odriozola
Fotografia: Paloma López Learte
Model: Jana Rabadan
Ajudant d’estilisme : Marta Bona
Maquillatge: Ainhoa