FRUIT ATTRACTION 2018

FRUIT ATTRACTION 2018

Fruit Attraction és el certamen de referència en el sector hortofructícola nacional i internacional, una fira que se celebra anualment a l’octubre al recinte firal d’IFEMA a Madrid.

Fruit Attraction va complir el 10è Aniversari amb l’assistència de més de 80.000 professionals de 122 països, un 19% més que l’any anterior; i 1621 empreses de 40 països, un 11% més que en l’edició de 2017.

Un any més Hnos. Fernández va acudir a la cita com a empresa expositora acompanyat d’una delegació de Grupo Orsero.

Després de presentar la seva nova imatge corporativa a 2017, Hnos. Fernández i Grupo Orsero es van unir per formar un espai únic on els nostres visitants i col·laboradors van compartir unes jornades de reunions i trobades comercials amb tot el nostre equip.

Aquesta cita és clau per fer balanç amb proveïdors i clients sobre la marxa de l’activitat, es fan reflexions sobre les diferents campanyes i es perfilen punts de millora en la relació comercial. També és punt de trobada per a noves oportunitats que presenten bona part dels assistents a la fira.

Sense cap dubte podem dir que vist l’èxit d’expositors i visitants, el sector està més viu que mai, amb oportunitats i novetats que fan més interessant la nostra participació en aquesta cita anual.