MÉS DE 20 ANYS SUPORTANT EL PROJECTE 5 AL DIA (Mercabarna)

MÉS DE 20 ANYS SUPORTANT EL PROJECTE 5 AL DIA (Mercabarna)

L’any 1999 Mercabarna va iniciar un projecte anomenat 5 al dia (www.5aldia.es) una campanya que amb l’objectiu de promoure el consum de fruites i hortalisses entre els escolars a partir d’una visita a les instal·lacions de Mercabarna.

Des dels inicis més de 120.000 alumnes de tot Catalunya han gaudit d’aquest projecte i a Fernández estem agraïts d’aportar-hi el nostre granet de sorra des del principi.

En què consisteix el projecte?

Els grups escolars visiten mercabarna acompanyats per monitors especialitzats en nutrició que inicialment els realitzen una exposició lúdica per donar a conèixer les diferents famílies de fruites i hortalisses i les seves propietats.

Posteriorment fan un recorregut per les parades de venta on aprecien el dinamisme del mercat, els colors, olors, observen les fruites de temporada, les exòtiques, etc.

Com col·laborem des de Fernández?

Al final de recorregut els escolars acudeixen al magatzem de Fernández que tenim ubicat dins del recinte de Mercabarna, allà coneixen la nostra planta de processat i envasament de patates/cebes. Poden veure els operaris treballant i coneixen com funcionen les instal·lacions. Finalment a la sortida els obsequiem amb una bossa de patates per a cadascú que s’enduen a casa amb gran il·lusió.

Estem orgullosos de formar part d´aquest projecte que després de més de 20 anys segueixo sent d´actualitat i ajuda diàriament a la conscienciació per una alimentació saludable.