VISITEM VOG AL SUDTIROL

VISITEM VOG AL SUDTIROL

El passat mes de Setembre part de l’equip de Fernández (procediment de les delegacions de Barcelona i Sevilla) es va realitzar junt amb un dels nostres clients a la visita al consorci VOG.

VOG és el consorci d’hortofrutícoles cooperatives del SudTirol que comercialitza principals pomes sota les marques Marlene® i Kanzi®.
Aquesta visita ens ha permès conèixer a primera mà tota l’operativa del cultiu de la poma, especialment en el moment de la recolecció. Vam visitar les plantacions de pomes en plena època de recol·lecció i també l’emmagatzematge de la cooperativa COFRUM, on s’empaqueten les pomes per a la seva posterior distribució logística per Europa.

Podem observar com les instal·lacions de producció i confecció estan dotades de moderns sistemes de control de qualitat automatitzats i amb sistemes avançats que garanteixen que les maneres son classificades perfectament per calibres i qualitats, amb l’objectiu de destinar-les millor a cada tipus de màquina al seu mercat.

És un veritable plaer per a nosaltres realitzar aquest tipus de visites guiades per conèixer millor els nostres proveïdors i els seus processos de producció.